Hal bouwen

De bouw van uw duurzame bedrijfshal
Een slimme investering in de toekomst


Een grote stap: het bouwen van een duurzame bedrijfshal. Hoe zorgt u ervoor dat alles goed verloopt en het u ook daadwerkelijk geld oplevert? Eco Hall denkt met u mee. Door onze jarenlange ervaring komt u niet voor verrassingen te staan. Welke duurzame middelen zet u in? Kiest u voor zonnepanelen, isolatie of een combinatie van duurzame middelen? Dit is afhankelijk van het doel dat u voor ogen hebt. Op basis van uw wensen stellen we een offerte op met één doel: optimaal rendement uit optimaal duurzame middelen.

Afspraak maken?                             Offerte aanvragen?

Interesse?

Neem dan gerust contact op voor gratis advies: 0342 760 444

Ervaren en nauwkeurig


Eco Hall werkt met ervaren professionals met een duurzame visie. Bij Eco Hall houden we van afspraken. We stellen samen met u een bedrijfsplan op met een strakke planning. U wilt namelijk snel gebruik maken van uw duurzame bedrijfshal. Deze planning wordt nauw gevolgd, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

OVER ONS

Energie besparen?

Combineren met energiebesparing?


Eco Hall denkt graag met u mee om de juiste energiebesparing te realiseren. Die oplossing stemmen we af op uw wensen en het ontwerp en de plaatsing van uw loods. Met  energiebesparende maatregelen op maat bespaart u gemakkelijk honderden euro’s per jaar.

Lees meer over energiebesparing 

Gerard Eco Hall

Benieuwd hoe wij uw bedrijfshal kunnen verduurzamen?

Vrijblijvende offerte