Hal renoveren

Renoveer uw bedrijfshal met een blik op de toekomst

Weet waar uw winst valt te halen


Wilt u uw bedrijfshal verduurzamen zonder dat u voor verrassingen komt te staan? Eco Hall denkt met u mee. Door onze jarenlange ervaring weten we waar er energiewinst valt te halen in uw bedrijfshal. Van volledig isoleren tot het aanleggen van een warmtepomp en zonnepanelen; Eco Hall verbetert uw duurzaamheidslabel.

Op basis van uw wensen en budget stellen we een offerte op. Bent u tevreden? Dan gaan we aan de slag volgens de vooropgezette planning. Zo weet u waar u aan toe bent.

Stel je vraag!

renovatie bedrijfshal - winkel apeldoorn Kers

Interesse?

Neem dan gerust contact op voor gratis advies: 0342 760 444

Ervaren, nauwkeurig en snel


Eco Hall werkt met ervaren professionals met een duurzame visie. Bij Eco Hall houden we van afspraken. We stellen samen met u een renovatieplan op met een strakke planning. U wilt namelijk zo kort mogelijk overlast en zo snel mogelijk naar de oplevering toe. Deze planning wordt nauw gevolgd, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bekijk ons stappenplan

Energie besparen?

Energiebesparende renovatie?


Eco Hall denkt bij renovatie van uw bedrijfspand graag met u mee om de juiste energiebesparing te realiseren. Die oplossing stemmen we af op uw wensen en uiteraard helpen we van voorbereiding, subsidieaanvraag tot en met in bedrijf nemen van energiebesparende middelen. Met  energiebesparende maatregelen op maat bespaart u gemakkelijk honderden euro’s per jaar.

Lees meer over energiebesparing 

Meneer vrijstaand

Wilt u advies over duurzaam bouwen en wat er allemaal bij komt kijken?

Neem contact op