Bedrijfspand renoveren

Wilt u uw bedrijfshal verduurzamen zonder dat u voor verrassingen komt te staan? Eco Hall heeft jarenlange ervaring en denkt graag met u mee!

Neem contact met ons op

Renoveer uw bedrijfshal met een blik op de toekomst

Wilt u uw bedrijfshal verduurzamen zonder dat u voor verrassingen komt te staan? Eco Hall denkt met u mee. Door onze jarenlange ervaring weten we waar er energiewinst valt te halen in uw bedrijfshal. Van volledig isoleren tot het aanleggen van een warmtepomp en zonnepanelen; Eco Hall verbetert uw duurzaamheidslabel.

Op basis van uw wensen en budget stellen we een offerte op. Bent u tevreden? Dan gaan we aan de slag volgens de vooropgezette planning. Zo weet u waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan

Altijd 1 aanspreekpunt

Duidelijkheid en snelheid in communicatie

Groot prijsvoordeel

Verdien uw investering eenvoudig en snel terug

Energie en isolatie

Kies voor duurzame energie en voorkom energielekken

Duurzaam bouwen?

Bij Eco Hall vinden wij het belangrijk om bij de renovatie van uw loods of bedrijfshal rekening te houden met de duurzaamheid. Door duurzaam te renoveren kan de levensduur van de materialen worden vergroot en kan energie worden bespaard wat uiteindelijk leidt tot een jaarlijkse kostenreductie. Wilt u een bedrijfshal of loods renoveren en vindt u duurzaamheid hierin belangrijk? Wij denken graag met u mee!

Lees meer

Bekijk meer projecten

Gerard van Eco Hall

Uw pand laten renoveren? Wij denken graag met u mee!