Duurzaam bouwen

Gevelisolatie, raamisolatie en dubbel glas. Zomaar een greep uit de verschillende isolatie mogelijkheden. Laat u adviseren door Eco Hall!

Neem contact met ons op

Duurzaam bouwen

VOORKOM TOCHTSTROMEN EN KIES VOOR ISOLATIE

Voorkom een energielek en geniet van warme winters en koele zomers. Er zijn verschillende manieren van duurzame isolatie, zoals gevelisolatie, raamisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Daarnaast is het plaatsen van dubbel glas een effectieve methode om energie te besparen. Eco Hall denkt graag met u mee om de juiste isolatie-oplossing te realiseren. Die oplossing stemmen we af op uw wensen en uw bedrijfshal of loods. Met goede isolatie op maat bespaart u gemakkelijk honderden euro’s per jaar.

Langere levensduur materialen

Energiebesparing

Jaarlijkse kostenbesparing

Zonne-energie

De zon als bron voor uw bedrijfshal of loods

Zijn zonnepanelen voor u de beste optie om energie te besparen? Vaak gaat het om een investering die u snel weer terugverdient. Zo kunt u bijvoorbeeld rekenen op allerlei subsidieregelingen. Voordat we de panelen leggen, gaat een professional van Eco Hall in gesprek met u om de toepasbare subsidies, het aantal panelen en de locatie hiervan te bepalen. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u op maat.

Zonne-energie op bewolkte dagen

De warmte van de zon kan omgezet worden in bruikbare energie. Omdat in Nederland niet iedere dag de zon schijnt, kunt u door middel van een accu ook energie opslaan. Zo maakt u ook op een bewolkte dag gebruik van duurzame, zelfopgewekte energie. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, zoals de locatie, het aantal panelen en de accu.

 

Wind energie

Duurzaam ondernemen met wind in de zeilen

Kiest u voor windenergie? Dat begrijpen wij, want windenergie biedt veel voordelen. Een windmolen is namelijk een duurzaam uithangbord voor uw bedrijf. Daarnaast ontvangt u diverse belastingvoordelen. Zo is momenteel 44% van het investeringsbedrag fiscaal aftrekbaar. Daarnaast zorgt windenergie voor een lage energierekening, en dat voor een lange periode. Een windmolen heeft namelijk weinig onderhoud nodig en heeft een lange levensduur. Daarnaast is windenergie een onuitputbare bron van energie.

Gerard van Eco Hall

Wij denken graag met u mee!