Over Eco Hall

Eco Hall; uw partner in duurzame nieuwbouw en renovatie

Over Eco Hall

Eco Hall; uw partner in duurzame nieuwbouw en renovatie

Eco Hall is uw partner in het bouwen of renoveren van duurzame bedrijfshallen. Met onze jarenlange ervaring in het verduurzamen van bestaande en nieuw te bouwen bedrijfshallen is ons streven altijd: hoe duurzamer, hoe beter.

Van volledig isoleren tot aan het aanleggen van een warmtepomp en zonnepanelen; Eco Hall verbetert uw duurzaamheidslabel.

Ervaren en nauwkeurig

Eco Hall werkt met ervaren professionals met een duurzame visie. Bij Eco Hall houden we van afspraken. We stellen samen met u een bedrijfsplan op met een strakke planning. U wilt namelijk snel gebruik maken van uw duurzame bedrijfshal. Deze planning wordt nauw gevolgd, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Altijd 1 aanspreekpunt

Duidelijkheid en snelheid in communicatie

Groot prijsvoordeel

Verdien uw investering eenvoudig en snel terug

Energie en isolatie

Kies voor duurzame energie en voorkom energielekken

Stap 1

Offerte en advies

We ontvangen uw offerteaanvraag met daarin uw zorgen en wensen. Het is belangrijk om te weten of u voor nieuwbouw of renovatie kiest.

Stap 2

Advies op maat

Naar aanleiding van uw ingevulde offerte gaan we aan de slag voor een advies op maat. We nemen contact met u op en plannen een afspraak om deze offerte te bespreken.

Stap 3

Duurzaam overleg

Tijdens dit contactmoment bespreken we alle details en adviseren wij u in de meest duurzame methode met het meeste rendement. Hierbij is het doel van de verduurzaming van belang.

Stap 4

Bouwplan en planning

Vervolgens stellen we een bouwplan op met een nauwkeurige planning, afgestemd op uw agenda. Door de jarenlange ervaring van Eco Hall kunnen we goed inschatten hoeveel tijd het verduurzamen in beslag neemt.

Stap 5

Start met de bouw

Bent u tevreden over het plan? Is de vergunning binnen? Zijn de financiële voordelen helder? Dan beginnen we met de bouw of renovatie, waar we u dagelijks van op de hoogte houden.

Stap 6

Oplevering en monitoring

Nadat alle duurzame middelen zijn geplaatst en getest, overhandigen we u de sleutels. In overleg monitoren we de eerste maanden samen met u de verduurzaming, zodat u optimaal rendement haalt uit uw investering.

Gerard van Eco Hall

Bedrijfshal of loods laten bouwen of renoveren? Wij denken graag mee!