Dak- en wandbeplating

Het is belangrijk om voor de juiste dak- en wandbeplating te kiezen bij de bouw of renovatie van uw loods of bedrijfshal! Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Dak- en wandbeplating

Voor nieuwbouw en renovatie

Bij het bouwen van een nieuwe loods of bedrijfshal krijgt u automatisch te maken met dak- en wandbeplating. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor het renoveren of isoleren van een loods of bedrijfshal. Zowel bij het bouwen als het renoveren vinden wij het belangrijk om met duurzame dak- en wandbeplating te werken. Zo werken wij veel met FALK sandwichpanelen. Sandwichpanelen zijn een veelgebruikt middel om uw bedrijfshal wind- en waterdicht te maken. Dit komt ook de brandveiligheid van uw bedrijfshal ten goede. De luchtdichtheid, isolatiewaarde en geluidsdichtheid van de beplating is afhankelijk van uw wensen en budget. Ons deskundige team zet zich in voor het duurzaamste en efficiëntste resultaat.

Vraag direct een offerte aan

Altijd 1 aanspreekpunt

Duidelijkheid en snelheid in communicatie

Groot prijsvoordeel

Verdien uw investering eenvoudig en snel terug

Energie en isolatie

Kies voor duurzame energie en voorkom energielekken

Wandbeplating

Wanneer we uw loods of hal gaan bouwen of renoveren gaan we vooraf bepalen van welk soort materiaal de wandbeplating/gevelpanelen zijn. Wij werken bijvoorbeeld veel met de gevelpanelen van FALK. De gevelpanelen van FALK zijn bepalend voor het aanzicht van uw gebouw. Daarnaast is een sandwichpaneel op uw gevel duurzaam. Wilt u advies welke materialen u het beste kunt inzetten voor uw nieuwbouw of renovatie? Wij denken graag met u mee!

Dakbeplating

Bij de bouw of renovatie van uw loods of bedrijfshal is het belangrijk om voor het juiste soort dakpaneel te kiezen. Door onze lange ervaring in het renoveren en bouwen van loodsen en bedrijfshallen weten wij precies welk dakmateriaal u nodig heeft. Wij werken bijvoorbeeld veel met de sandwichpanelen van FALK. De FALK Dakplaten zijn geprofileerde sandwich dakpanelen of EKO-elementen voorzien van een PIR of duurzame schuimlaag. Hierdoor is de isolatie van de dakpanelen van zeer hoge kwaliteit.

Bekijk meer projecten

Gerard van Eco Hall

Met duurzame dak- en wandbeplating werken? Wij denken graag mee!