Nieuwbouw loods

Snel een betaalbare loods 
Voor tijdelijke of permanente opslag

Op zoek naar een nieuwe loods? Of verbouwing van een bestaande loods of opslag? De adviseurs van Eco Hall denken graag met u mee! Van bouwplannen, vergunning tot en met uitvoering en oplevering. Altijd vakkundig in eigen beheer.
Benieuwd hoe wij dat doen? Of een indruk van de mogelijkheden bekijk de recent geraliseerde projecten hieronder. Vrijblijvend uw plannen bespreken?

Afspraak maken?                             Offerte aanvragen?

nieuwbouw loods - goedkoop en snel een loods

recente projecten

BOUWPLAN OP MAAT

Maatwerk vraagt om een bouwplan op maat. De duur van de nieuwbouw is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal m2, de gekozen duurzame middelen en de locatie. Omdat we het bouwtraject van te voren uitvoerig met u hebben besproken, kunt u met een gerust hart de bouw uit handen geven.

Over eco Hall

Ervaren en nauwkeurig


Eco Hall werkt met ervaren professionals met een duurzame visie. Bij Eco Hall houden we van afspraken. We stellen samen met u een bedrijfsplan op met een strakke planning. U wilt namelijk snel gebruik maken van uw duurzame bedrijfshal. Deze planning wordt nauw gevolgd, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Over ons

Energie besparen?

Combineren met energiebesparing?


Eco Hall denkt graag met u mee om de juiste energiebesparing te realiseren. Die oplossing stemmen we af op uw wensen en het ontwerp en de plaatsing van uw loods. Met  energiebesparende maatregelen op maat bespaart u gemakkelijk honderden euro’s per jaar.

Lees meer over energiebesparing 

Energie
Kies bewust voor duurzame energie

Prijsvoordeel
Verdien uw investering eenvoudig en snel terug

Isolatie
Isoleer en voorkom een energielek

1 aanspreekpunt
Altijd 1 aanspreekpunt voor al uw vragen

Gerard Eco Hall

Benieuwd hoe wij voor u snel
een betaalbare loods realiseren?

Vrijblijvende offerte